Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve bi dao da vas pocjepa Newcastle go.vna.ri bogati...
Papiss Demba Cisse zabija i onda na sedždu ide! :)
HOWAY THE LADS!!
NEWCASTLE UNITED
19min.....Aguero...............0:1 56min.....Demba Ba...........1:1 65min Tevez OUT - Balotelli IN 80min.....Ben Arfa............2:1 (p) Balotelli skrivio penal 86min Milner OUT - Dzeko IN 90min....Dzeko................2:2 92min....Dzeko pada - penal 93min....Balotelli............2:2 (p) promasuje
Slazem se KOME BA ON DA SE PRILAGODJAVA? hehe xd
@Mbozge slazem se. ja bih se licno isto radije oslanjao na aguera i teveza nego na dzeku. treba biti iskren i priznati da su obojica po kvaliteti dosta iznad dzeke. dzeku bih jedino stavio ispred balotelija, ali i to je pod pitanjem. ovo jednostavno nije klub za dzeke, previse je telenta. dzeki treba klub gdje ce on biti prvi napadac, gdje moze slobodno da pokaze svoje vjestine, a ne da igra pod pritiskom i da se dokazuje.
Po meni uopste nije veliki trener, ali dzabe prosipate frustraciju na njemu za ono sto je sam Edin kriv i sto bi svaki drugi trener uradio. Psujte vi njemu clanove familije kolko hocete, ali on je dao dovoljno sansi Edinu da se dokaze. A Edin je samo setao po terenu i fulio sanse.
papis ime koje ce dominrat fudbalom uskoro
Ima da vas Cisse UNIŠTI kao što je sinoć chelsea: http://www.youtube.com/watch?v=8IW824DWdtg
što jenajsmješnije,MU će biti prvak,jer ovaj papak nije u stanj pobjedit u ove zadnje dvije utakmice,.... na jednoj će kiksat garant!
sta je ukako si se
J.e.b.e.m ti m.a.m.u prepariranu u stau zabarska.
Ja bih tebi dao da odigras jedno kolo u Selji !
MA NE TRUNI VIŠE