Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno pretjerujete sa Manchinijem i Dzekom, al\' stvarno! Pa dnevno objavite minimalno 5 clanaka o vjestackoj ekipi City.
SMIJEHOM STRAH POKRIJE, ZNA DA MU SE STOLICA MRDA...
Znači Platt je trener od proljeća, a žabar je kao cinično duhovit..... Imam utisak da će on kao i Raikard trenersku karijeru nastaviti u nekoj perspektivnoj Arapskoj ili Indijskog ligi
Samo se Englez glupi moze ovome smijat do suza.
M for Moron
kada ce vise ovo govno maknuti iz city,ili makar dzeku prodati bilo gdje drugo...
konjinaaaaaaaaaaaaaaa
Jaoooooo kako je duhovit ,svaka cast ,pisam se od smijeha http://adf.ly/EaYEd Ebo li te Balotelli u analni otvor
sam selj ak
da ti nije dzeko spasio dupe ponovo smijo bi se ti al malo sutra
Lazar Angelov Tips kucaj na fejsbuku i LIKE postavljeni parovi sigurnost tiketa 90% IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII uđi i uvjeri se !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nek Dzeko stavi masku Teveza,mozda ga ubaci od prve minute da igra
ma glupost ni veze sta tu ima intere....
jedino mu preostaje da bude showman
Eh nasmijao do suza!!! Pa de malo gledajte sta pisete.
Grohotom se smijem
Grohotom se smijem