"Dobar je igrač i ima ugovor"
0
Mancini pozvao Teveza da ostane u Cityju
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Manchini - covjek od rijeci
MA MRŠ VIŠE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja bi njega napuco pa kud god mili moji. Tuko bi ga na presici pred kamerama kopackama i sakama i nogama i glavom i gu-zicom i koljenima, davio bi ga peskirom i dresom (mozda i gacama) otiso u Bosnu jedno godinu i tivra se da kazem izvini i igro ko insan.
ti si najgori trener u historiji fudbala,kakve li ti suplje bacas onim seicima da mi je samo znat,dzeko idi molim te samo da prestanu pisat o manciniju i cityu....
K U R C I N U !!!!!!
EDINE SAMO SMIRENO! JA ZNAM DA BI MENI FILM PUK\'O I DA BIH GA POSLAO U NEKU STVAR JOŠ PRIJE POLA GODINE! TEBI SVAKA ČAST NA STRPLJENJU, ALI ŠTO JE PREVIŠE PREVIŠE JE! IZDRŽI DO KRAJA SEZONE I LIJEPO ZAMOLI DA TE STAVE NA TRANSFER LISTU I DA ŽELIŠ DA IDEŠ I OTVORIŠ MANCINIJU MOGUĆNOST KUPOVINE NEKOG KOGA ON ŽELI...IDI BILO GDJE, SAMO IDI ODATLE ŠTO PRIJE!!! NEMOJ SLUČAJNO DA BI NASJEO NA PRIČU TIPA RAČUNAMO NA TEBE, OVO, ONO...PLATA...MA SARADNJA SA TAKVIM LIKOM JE ZLO. MOŽDA ĆEŠ DA UZMEŠ JOŠ KOJI MILION U CITYU ALI AKO JOŠ POLA GODINE BUDEŠ U OVAKVOM STATUSU MOŽEŠ SE POMIRITI SA KARIJEROM...VALJA TEBI IGRATI JOŠ 5 SEZONA U FORMI, A TI NAJBOLJE GODINE VEĆ SEZONU IPO PROVODIŠ NA KLUPI!!! NEMOJ RAZMIŠLJATI NA KRAJU SEZONE, BUDI IZRIČIT DA ŽELIŠ NAPUSTITI CITY!!! SVE ŠTO TI KAŽU I OBEĆAJU SLAGAĆE TI, JER OVAJ MANCINI JE NA SVE SPREMAN! IMAM OSJEĆAJ DA SAMO ČEKA DA PLANEŠ DA IMA RAZLOG DA TE MENTALNO SILUJE!
ciganska posla....brate!
sta je porucio dzeki?
Ovaj covjek je bez karaktera, pogubljen, pljuje pa lize, sjetimo se njegovih izjava \"tevez je zavrsio sa mc, tevez moze ci gdje hoce...\" isl. A sad ga \"moli\" da ostane, sto dovoljno govori o moralu i karakteru mancinija.
dok je maradone i ovog sabanskog italijana nikad dzeko nece zaigrat........
džeko je živi dokaz da ima obješenih kolača tamo negdje na zapadu
što bi rekli talijani... ma daj....
e moj dzeko u kakav si ti klub dosao. bjezi iz kluba gdje trener nije karakter i gdje igraci poslije pola godine hladno mogu u prvu postavu!
Samo da znate da sam glavni sudija na utakmici Newcastle-Man Shity GGMU
pap dolazi na tu stolicu a ti tevez ko fišek