Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
od pocetka ja govorim ti si prosjecan trener i sto je najgore nemas harizmu,sva ti drugi vode klub,nemas autoritet sto se do sada 100 puta vidjelo,a ns dzeko uveo narodno grijanje na klupi,a objektivno zasluzuje da igra u prvoj postavi
Mozda bi i Dzeko imao vecu minutazu da je Maradonin zet :))
Mancini: Pojma nemaš
ajde Mancini ne seri majke ti, samo ste na početku 1. poluvremena igrali bolje od njih, a ostatak utakmice su ubili Boga u vama, i sasvim zasluženo pobijedili! :) CFC forever
glupane jeli ti ga aguero i sinoć zabio ????
Koji si ti parmak, otac te yebo!!!
Je.bo vam Dz.eko djecu mrtvu u grupnjaku sa zabarom... svima
mancini je vrlo los trener jer klocu daje priliku. da je dobar trener dzeko nebi ni minut igro. a nebi ga ni doveo jer dzeko nije nikakav igrac,
celsi i klupski duh hahahahah bosnjo i engleska lika
Dragi moj Roberto Mancini gle, Andre Villas-Boasu su svega 34 godine, a za tebe je DOKTORIRAO nogomet. I koji ste đavo ti i City šta ste vi? Do jučer ste bili prosjek, a Chelsea od doba Zole 90ih kad su se uzela dva FA Cupa, pa preko doba Abramoviča i Mourinha, te Ancelottija kad se uzelo još dosta trofeja i umalo Liga prvaka stvara svoj imidž. Chelsea ima nešto što City nema - a to je klupski duh. Sinoć smo pokazali šta smo mi, a šta City. A Džeko je pogriješio u izboru kluba, Bošnjo, naivan kao inače prihvatio ponudu gdje će dobiti najviše petrodolara, a nije razmišljao o perspektivnom klubu gdje bi mogao stvoriti respektabilnu karijeru. Za Džeku su klubovi poput Bayerna, Arsenala, Milana, pa čak i Chelseaja - ali City to sigurno nije! Keep the blue flag flying high!
sve žensko što imaš u familiji meni grije jaja i šipu rac ku
Mancini je Džeku doveo, dao mu šansu, a ovaj bosanski kloc mu vraća tako što se svađa sa njim kad treba na klupu(protiv Bayerna), zato sad i sjedi na klupi, i opet kad uđe u igru fuli sve živo. Klocu sjjedi na klupu, gledaj i uči!
Ovaj kloc od trenera neće,pazite šta vam kažem.ništa osvojiti,ni prvenstvo,ni ligu Europe,možda neki sporedni FA kup maksimalno..... Drugi bi od ovakvih igrača na mjesec stigli.....
Abd kad Gunnersi otresu ovaj umjetni klub Shity,a United laganini zasjedne na celo premierligaskog karavana...pa sve tako do 20-e titule :))) Aferim !!!
Ovaj me Mančini podsjeća na grogiranog boksera . Frajer ka izmlatio na mrtvo ime a on nako u neznani \"NIŠTA ME NE BOLI\" . R pa nek znaš da ti ništa ne vjerujemo heh heh !!!!
Uskoro ti Dijamant fatihu pored urne ucio...
Kažu da žabar kupuje deset novih igrača i 1000 lopti od Adidasa. U budućnosti će svaki igrač imati svoju loptu, a ne samo njih dvojica-trojica. Razmotriće se i mogućnost da ih nose kućama. Što je sigurno, sigurno je.