Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahahaha, koji cirkus od kluba. Moj Mancini, nikakav si autoritet. Umjesto da protjeraš Balotellija i Teveza, ti ih i dalje u klubu želi. U utakmici protiv QPR-a te pomazila božica Fortuna i Džekina glava, ali iduće sezone nema ti spasa. Ja bi s tom ekipom Cityja koju imaš na kraju bio barem 6 bodova ispred Uniteda. Ti si neznalica i nadam se da će otići Džeko, jer ako ostanu Balo i Tevez iduće godine će biti ciganluk u svlačionici.
sigurno mu baloteli dere zenu sa velikom belegijom pa ona ne da manciju da ga proda ili otpusti .....tevez je obicni idiot ..........DŽEKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO da nebi njega sad bi SIR slavio titulu a manci bi se pusio jer bi ga sheik Mensur otpušćo ko sto kaze pejakovic
ostaje jer ga niko drugi ne zeli...
Džeko,IDI DALJE!!! Hoćemo da slijedeće godine BIH zastavu vidimo u MILANU!!!!
Prevrtljivi talijani .
Nisam ni sumnjao, Mancini je tipicni zabar, jedno kaze, drugo radi, trece misli. Dzeko, pakuj kofere.
@ba - jesi ti napaćen, jel tješiš sebe kad kazes da ce city da bankrotira ili? vlansik city-a ima po Forbesu 220 milijardi $ , dok vlasnici utd. Blazer su dosta dosta siromašniji:) pa kad je rijec o bankrotu mislim da ce ovi drugi ipak prije da prdnu u šišu:) a to nezasluženo pa ne znam kako nezasluzeno ako su drugom na tabeli uvalili 6 komada i to na old. tr.??? haha sta hoces vise mozda 12 komada?
Nece niko da ga kupi, sto ne priznate (isto kao i Teveza). Baloteli je prosjecan napadac sa gadnim temperamentom kojeg ni jedan ozbiljan klub ne zeli. Mnogi tkz. poznavaoci fudbala valjaju gluposti o njegovoj kvaliteti i talentu, ali u stvarnom svijetu on je u Citiy-u samo zato sto ima puno fanova koji uzivaju u njegovim glupostima i sto ima Manchinija kao zaledinu.
pa naravno da mu je baloteli morao igrati jer je dobio naredbu iz italije da bi mogao izboriti mjesto na euru.tako isti maradona gura teveza a mancini nema ni tunke svoje ja pa mogu sve da ga jebavaju kako hoce
gledaj macke :D http://adf.ly/1663782/rihannawithlotmoney
zanimljivi komentatori, nema sta... al zalosno da ne vidite dalje od nosa... jednostavno: nogomet - najprofitabilniji sport => jako mnogo novca u igri => gdje je novac tu je mafia => ne bira samo trener ko ce igrati nego neko autoritativan da ne kazem mocan... ne bi se ovo cigance od igraca sepurilo i za,je,ba,va,lo da neko mocan iza njega ne stoji... a zabarce od trenera je samo sroljo sto je uletio u igru pa sad igra kako drugi sviraju...JASNO???
Vodi ga kuci kad ti je tako dobar... Mogu samo reci da je Dzeko jedan od najsretnijih ljudi na svijetu, igrao u 2 tima i osvojio oba prvenstva... Podsjeca me na Ibrahimovica, sto znaci da klub u koji Dzeko predje sigurno osvaja ligu u kojoj igra! SRETNO Dzeko!
voli cojek balotelija, i sta ces mu ti sad... voli ga ko sina svog to je njegovo pravo jebaji ga
haha najsmjesniji klub u zadnjih 20.god,ja jos nemogu da vjerujem da su oni osvojili,potpuno ne zasluzeno i na guzove su uzeli trofej,sreca sto je Man Utd los ove sezone al iduce sezone i u narednim godinama city nece biti u vrhu jaka je konkurencija bez obzira kolko trosili sa ovim zabarom na celu ce samo bankrotirat FUJ,imali su dosta srece nista vise....
DZEKO you must go!!!
@Tvrdko A kad je bio onaj toalet papir od zastave RS na TV-u..reci mi sljedeći put da upratim toalet papir i korisnika istog, ah da, vi ne idete nigdje i ne zna za vas niko..ah da..hhhhhh
nego rekoh, je.be li tebe taj balotelli?