Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbija ko\' Nokija, sve manja i manja
da ti Džeko nije ušo sinoć vi bi dobili još jedno pet komada a ne dali tri... pa ti i dalje hladi Džeku i Kolarova.... na klupi... j*bli te Pizzari i Baloteli
Sinoc se lopta odbijala od Bale 2-3 metra,kao da je drvo.Jednom je bio i 100% prilici,sam ispred giolmana,samo je trebao da primi loptu,okrene se i zabije gol. Dzeko je sinoc dobro baratao loptom a njegova najveca kvaliteta je prodornost, agresivnost, inteligencija u igri, takode nosi po 2-3 protivnicka igraca na sebi i tako otvara prostor ostalim,. Balloteli je ubjedljivo bio najgori igrac utakmice, Aguerro je uspio da se popravi pri kraju.
Uterao strah u kosti Portugalcima. Odbrana zanemela, golmanu ispada lopta iz ruku.
Dzeko je rinaka, svaka lopta mu se odbija 2 metra,nek se vrati u Svabiju, to mu je plafon. A ovaj Chelsea sa ovim trenerom bi ih mogao okrenuti, jer opet Drogba igra u prvoj postavi, a ne Torres, podsjecaju na dane kad ih je Morinjo vodio.
jos fali Zajko zeba i to je to! i sampioni
@ćć kod prvog gola su dva obrambena igrača oko Džeke,treći je nekih pet metara od njega i djeluju nezainteresirano,što je i razumljivo pri onakvom vodstvu, a što se tiče asistencije,tu je džekina primarna stvar bila pucati po golu, što je i pokušao,na žalost nije mu \"sjela\",ali se ipak dokotrljala do strijelca. @@čika brka - lako za to,mene više smeta što žabar Mancini \"guzi\" našeg Džeku i radi od njega budalu i ispodprosječnog igrača.
Ma ti si kriv sto si ziv.
Sa džekom KLOCOM nešto osvojiti?!Nebudi smješan mancini,džeko se pogubio na utakmici podsmjehivaju mu se ljudi !
nazigu ti je staru. za to je zaslužan !!!
@cika brko..kod prvog gola odvukao trojicu za sobom i oslobodio Kunu prostor, kod drugog spustio i asistirao Kunu , nekoliko puta sjajno doda svojim saigracima, sve u svemu više nego balo za cijelu utakmicu,ne spominji mi penal koji on nije trebao pucati
može li mi netko objasniti, što je to Džeko konkretno napravio, da je zaslužan za preokret Citya?
ma glupan ovaj Mancini, bolje bi ih vodio Vlatko Glavas...
Jasta si nego kriv konju jedan, ne znam ko te napravi trenerom
DaBogda ih Chelsea nakanto ako kepec i nigga počnu utakmicu.
docete vi na Emirates....ako Arsenal ne moze,neka onda to bude United
dok Džeko ne uđe u igru nema nafake..........