Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ s cim je to dzekson nafuran? tim sto se sjeti svakojake fukare koja mu dodje u mancester u goste i javne i anonimne i hadalja i slavnih? sto posalje para za lijecenje nekim jadnicima koje drzava zaboravi? prvo se ti nakloni dzeksonu pa pocni pricat smr(a)d(in)e....
opet sumnjam da ce dzeko biti u prvih 11. mancini kloc
Balo, kako mu tepaju u Italiji, je siroce koje je usvojila neka dobrostojeca talijanska porodica. Kako bi se neko od vas pametnjakovica osjeco, kad bi skonto da ti je sva \"familija\" bijela, a ti crn ko telefon? Decko ima tesku traumu zbog toga, ovi roditelji su ga razmazili do kraja, a onda i Mancini je slab na njega, a balo to koristi jer je nezreo kao osoba. Znaci, nije samo on kriv za takvo ponasanje. Jedini koga znam da je zabusavo na treninzima a bio prava zvijezda je bio Kindje. Al to je vec druga prica.
Dobro bi nam dotični MANDINGO došao da nam utivari koju tonu ćumura pod fijucima korbača po tim nezalažućim mudima!!!
Samo je moj talent toliki,da ne moram trenirat,a garant igram!
Ma samo opušteno ,ko mu j.m-er
Zaradite novac preko interneta jednostavnim klikanjem.Sve sto je potrebno je registracija na slijedeci link : http://www.ADmimsy.com?R=alexMo i pocnite zaradjivati preko neta.
\"Ako može svatko drugi, onda može i Mario\"... Fazon je u tome sto Mario ne moze da trenira, jer je nije takav tip i nazalost on uzima mjesto nekome ko bi ginuo i na treninzima i na utakmici za njegovu platu, jer je Mario navodno talentovan, ma sta to znacilo... Cuj talenat za fudbal, nista smjesnije nisam cuo!
Ovog balavca samo Ferguson može dovesti u red, bio bi ko mala maca:)
bolji naslov \"Ne trenira a igra\"
dobro jutro pa ja crnj.o se ponekad zalaze a nas dzeko gine na svakom treningu koda mu je utakmica i opet nema mjesto u prvih 11 MRS!
dva kretena nafurana dzeko i baloteli. dolaze iz vukoje.ina a hoce ono nesto. ccc
Balotelli je jedan obicni majmun, nista drugo
ma trebo je i Džeku zato što ga izvadi iz govana svaki put kad mu da šansu zadnjih 20 minuta