Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Definitivno ne mogu dobit ove 3 utakmice i definitivno mu je noga
Kakva crna evropska liga moj Rusmire, u evropsu ligu ide treci iz grupe a city je bio cetvrti tj. zadnji. Milioni gledaju u ledja jednom Ajax-u, uz duzno postovanje...
ARRRRRRRIVEDDDDERČIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ŽABOS
Ooooooo Manchester Sitiiiiiiiiiiiiiii A isto sam i jaaaaaaaaa
Eno Ciro hoce da preuzme Sloeniju ponudi te njemu koju hiljadarku vise i eto ga odmah u City.
HOHEL CAKLO POVECAT MINUTAZU IL\' CE SE IPAK KONCENTRISAT NA UZGOJ HEMEORIDA ??????
Prognozirao sam otkaz manciniju do februara, kad bude zaostajao preko 10 bodova iza prvog. Ali eto, stvari su se zahuktale, izgleda da je vjerovatnija opcija Nova godina, vec kaska 6 bodova, nije problem shityju do kraja mjeseca zaokruziti na 10. Sto se tice Dzeke, on ima super statistiku, , malo odigranih minuta u odnosu na broj golova, od toga ni jedan iz penala. Svaki normalan trener ce to uzeti u obzir, mada bi mu bilo bolje da ode u Juve, recimo.
Evo me opet,ARES.KANE-u očigledno prva i druga palatalizacija zapele.Matori moj,malo gramatike iz 5.razreda O.Š. neće ti doći loše. HUPIGLUPI,carko moj ne palim se,ama baš nimalo,ako ćeš iskreno,nisam utakmice odgledao,ne pamtim,dok skoknem na jutarnju u grad čujem šta je Džeko,jeo,pio,koliko je p.o.k.a.k.i.o. i tako redom od 5. lige Hondurasa,pa do evropske liga šampinjona,uz to te sa televizije opali po jedno desetak puta jedni te isti golovi,a zahvaljujem momku koji me ispravio,tačno Citi je završio iza Ajaxa,ali meni ni to ne mijenja stvari.Znam sigurno da se niko od ovih tajkuna o kojima mi lafimo ne brine što sam ja na birou.
inace ce mu suditi po serijatskim pravilima a prvi kamen na centru etihada ce baciti baloteli
Yes!
@paboze - zsto sam ispao glup? - ja sam postavio pitanje? a nisam dao konstataciju? i hvala na odgovoru ja neznam za fudbalske klubove po cijeloj bosni :-))) ne bavim se kladionicama i slicnim njesrima :-) a inace ako se mislilo na Srebrenik pogrešan je izraz \"Srebrenička gradina\" - Srebrenica- Srebrenčanin- Srebrenička - Srebrenik- Srebreničanin-Srebeničanska Kužiš?
ovo je urota klix-a i dzekinih fanova koji zele da gledaju kloca odpocetka subotom od 16 .oo a da velid spaho urlice kao zivotinja
i @! gdje ste strucnjaci sta ima ?? eto vi znate gdje se Dzeko ne bi uklopio vec ste ga probali u guardiolinoj zasad nepoznatoj taktici da hoce mancini otici pa nek ide i dzeko tesko da moze probrati gori klub
@ares.kane Tacno si ispao d.ebil s tim sto se pravis pametan. Srebrenicka Gradina, odnostno FK Gradina SREBRENIK. Jel ti treba nacrtat ili ces i ovako shvatit?
Ako dodje Guardiola u City, ode i Dzeko iz City-a onda jer se ne uklapa u Pepovu igru nikako
-Rusmir zar nije u Srebrenici fk Guber?
Ako je istina da leti, onda mu od srca želim da ne pobjedi slijedeće 3 tekme