NIšta od transfera
57

Mancini: Džeko i Tevez ostaju u Manchester Cityju

Totalsport
Roberto Mancini
Roberto Mancini
Roberto Mancini, menadžer engleskog nogometnog prvaka Manchester Cityja, tvrdi kako ne namjerava raditi nikakve promjene u napadačkom redu svoje ekipe u kadru za predstojeću sezonu.

Bh. reprezentativac Edin Džeko i Argentinac Carlos Tevez bili su povezani s odlaskom iz kluba ovoga ljeta. Isto tako, talijanski menadžer je izvijestio kako je klub primio nekoliko ponuda za njegovog sunarodnjaka Marija Balotellija. No, sva trojica ostaju u klubu, uz Argentinca Sergija Agüera.

"Prošle sezone smo zabili 93 gola. Zadovoljan sam sa svom četvoricom napadača i svi ostaju u klubu. Imam povjerenje u njih", rekao je Mancini.

Dodatno je govorio o Tevezu, koji je prošle sezone bio na izlaznim vratima kluba nakon disciplinskih prekršaja nekoliko mjeseci provedenih u Argentini. Kasnije se ipak pridružio momčadi, te je u završnici sezone odigrao važnu ulogu u osvajanju naslova prvaka.

"Zadovoljan sam s Carlosom, stvarno je dobro radio otkad smo krenuli s treninzima. Njegovo zalaganje je odlično i samo mora tako i nastaviti. Iza njega je prošla sezona u kojoj je propustio šest mjeseci i normalno da je bio u zaostatku kada se vratio. Svejedno je odigrao svoju ulogu, zabio nam je četiri ili pet golova i svi su nam bili važni", zaključio je Mancini.