Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kon.ju jedan zabarski , dobio si lovu i ti si sastavljao ekipu i kupovao igrace . Ma haj ba razligu i neznam sto te ovi uopste stavljaju u nekakve sportske vijesti kad si PAST TENSE. I djaba ga globash okolo jado jadna nece te niko.
naj veci dobitak z.a city je odlazak ove budale, ako kupe pjanica city ce ponovo biti prvak
Pokusava da privuce paznju na sebe, ne bil ga ko zaposlio :)
Dzeko ima jednu manu sto ti nije j.e.bo nanu.
Kako te nije stid porediti City sa Juventusom... Juventus je prije klub sa tradicijom! Najtrofejniji italijanski klub, klub koji je osvajo sve sto se moglo osvojiti. Sta City ima ? Do juce nisu znali kako izgleda titula engleske.... a pitanje je hoce li je opet osvojiti u narednih 10 godina.
Prije svega*