Loše igre ništa ne mijenjaju
5
Mancini: Balotelli nije na prodaju
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj izvadio ga \"vec\" u 52 minuti jes jes, a i dzeku je stavio \"vec\" u 85, mogao je cekati 89tu
M.City peru pare ko veliki, a mi se lozimo i nesto siljimo zube oko igraca i kluba, Ma lijepi Liverpool tradicija i postovanje.
Ma kakav Balotelli,pustite to,gdje kakav clanak o dzeki,odavno ga nema...........hahahhahaahhaha
ma nece ga niko :D
Bio sam prognozirao opstanak mancinija u shityju do februara, kad budu zaostajali 10 bodova iza Utd, ali sad je vec 6! Tako da ce 10 biti do nove godine. Kad podje mancini povesce i balu u svoj novi klub da se bilmez nastavi \"fokusirati\". Otjero bi on njega davno, da nije uzeo pare kad su ga kupili. Nema u fudbalu ljubavi, samo lova.
Hahaha jes bice uskoro hahaha govorim vec 2 godine kako ce uskoro biti najbolji al zaboravljam da spomenem kako ima dobre zvalje ovaj baloteli pa mi ga pusi najbolje od svih
nidje veze, u najvažniju utakmicu sezone staviti u prvo postavu igrača koji se treba naučiti fokusirati !!!??? čini mi se da će prije otić manćini nego baloteli
Dzeko inace super efikasan protiv ManU i on ga stavi u 85.Minuti. Smijesan trener. Ovaj Balo nije los ali nije za City.
hahahaha ovaj je lud sto posto..
Ma ide ponuda 1+1gratis :-)
On je itekako na prodajuč nego za klovnom koji u svojoj karijeri još nije dao ni 50-tak golova al je zato stigao da popunu mnogo više novinskih naslova, zvanično ni nema potražmje, pa ni prodaja automatski nije moguća.
Pa nisu ni oni tolike budale da prodaju tako dobrog igraca kao sto je veliki Mario Balotelli!!!