Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
halo ba drogba oprosti druze ali mancester ove sezone osvaja sve sto se moze osvojiti. Jos ako na Traford dodje D.Berbatov svaki protivnicki go ce bit napunjen do vrha.A to sto govoris kako sudije pomazu ne govori vise i ne sramoti se.Pogledaj gol razliku Manchestera u prosloj sezoni , a i u ovoj ces je vidjeti. Jednostavno javi se kada chelsi osvoji onoliko titula ko Manchester il Liverpool.
Krkan ti je babo ako ga poznajes uopce...ja gledam sve tekme i Ok MU je imao bolje sanse ali portsmouthovi napadaci Defoe i Crouchie su totalno diskonektovani bili od sredine ali to je posao za Redknapa i pomocnike Jordana i Adamsa...Tevez je trebao biti iskljucen, ne zato sto je najruzniji na svijetu nego ..nije to prekrsaj to je bilo nasilje nad Heidersonom...OK, gledaj u nedjelju Chelsea_Portsmouth pa ces vidjeti da i bez Drogbe i Bosingwe sta je havarija iako cijenim Portsmouth koji iako je ostao bez najboljeg nogometasa Suleyman Muntari(Inter) ipak ima snage i na golu James i nas Begovic, u obrani Distin, Cambel i sada Kabul, sreda Papa Diop, Kranjcar, Diarra i vec pomenuti napad...Blue is the color
sta ti krkane jedan govoris.pa jesili ti uopste gledao utakmicu.portsmouth nije imao prilike za gol uopste.jesili ti slijep ili sta vec.zasluzeno su pobijedili osrednju ekipu koju su trebali tuci u kupu prosle sezone ali ih je sudija spasio.probaj biti objektivniji pa ond nesto reci.znam ja da chelsea se jos nije oporavio od svih poraza.
@drogba iz mahale: pa jebo te patak ti SVE znas.. daj, ljudi birajte ga za predsjednika!!
Opet na guzove...Portsmouth je bio puno bolji ali ove rugobe sretno dobise na penale...sledece hefte pocinje prvenstvo i sudije i mediji ce kao po obicaju biti uz MAN U i Liverpool(prosle sezone dosudjen samo jedan penal protiv MU) a protiv Chelsea(bogati moras mrziti) i Arsenala(sve stranci moras mrziti) ali ja vjerujem ako Chelsea zaobidju povrede biti ce kao i obicno 10-20 bodova razlika, MU treci a oni klosari iz Liverpoola sto su poslednji put prvaci bili u proslom stoljecu nece biti ni cetvrti jer tu su odlicni Portsmouth, Totenham, Aston Vila, Everton...koji oduse nemaju podrsku sudaca...