Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa sta ce.. moze se samo iz ljubavi vratiti..
Od kako je presao iz Man Utd-a nema godine, a da ne govore kako ga zele vratiti. Pa sto ga vise ne vrate ? ? ?
hrvatske novine "salju" Ibru u UTD, klix "salje" Ronalda, paragvajske novine pisu da je veznjak Osvaldo Espínola iz Sportivo Luqueño na meti istog velikana ... sutra ce vjerovatno objaviti i da klix postaje oficijelni medij velikog tima iz "crvenog" dijela Manchestera
Kad su ga jednom pitali sto nije istetoviran odgovorio je da nece jer onda ne bi bio u mogucnosti krv davati. Po svemu je najbolji igrac na svijetu, i kao licnost je primjer, tako da gdje god da igra lijepo ga je gledati.
MESI MESI MESI MESI...eto sad se ibretite
Kakav glupost, cuj pitati covjeka sto nije istetoviran... Zar treba razlog za to? Mozda covjek jednostavno nece da izgleda ko nakaza. Uostalom to je gomila sranja, jer i sa tetovazama se moze davati krv samo treba da prodje odredjeno vrijeme. Prestanite vise da dizete covjeka u nebo glupostima poput ovih.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)