Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mali prno u fenjer od kako je došao u man utd. Vidi i on raspad sistema nije lud :)
SARAJEVO - ,BiH trener Vahid Halilhodžić u izjavi za Anadolu Agency (AA), rekao je da vjeruje da fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine nemože napraviti dobar rezultat na Svjetskom prvenstvu u Brazilu. "BiH sigurno nema dobre šanse da prođe grupu. Što se tiče reprezentacije Hrvatske, za njih sam siguran da će igrati najmanje četvrtfinale", reka je Vaha. "Pokazali su da imaju kvalitet. Mislim da imaju šanse i očekujem da naprave dobar rezultat u Brazilu,a imaju i fantastične igrače Modrića,Mandžukića,Rakitića,dok reprezentacija BiH nema ni približno igrače te klase. Mundijal u Brazilu počinje za tačno 56 dana. Reprezentacija BiH je smještena u grupi s Argentinom, Iranom i Nigerijom. Reprezentacija BiH, koja je debitant na Mundijalu, svoj prvi meč će igrati 15. juna u Rio de Žaneiru s Argentinom. Hrvatska je smještena u grupi sa Brazilom, Meksikom i Kamerunom. Na pitanje ko je bolji igrač Džeko ili Mandžukić,legendarni Mostarac je odgovorio u svom stilu; Mario je duplo bolji.
Dajem Manđukića, Modrića, Srnu i celu srbijansku repku za Misketa!
TRREBAJU KUPIT DZEKUUUUUUU IPAK JE NAJBOLJI IGRAC LIGEEEEEEE
Kykser sjed'i mi na mikser!
SAMOOO BOSNAAI HERCEGOVINAA,NASA PONOSNAA DOMOVINAA I NASII LJUDI KOJI ZIVE U NJOJ <3
s@" ima jos?
Chicharito... Mali grasak na nasem...
on svaki put da 3-4 gola bosni odličan igrač
A kroaciji po 9-10 minimum :D Jer Bosna je bolja od kroacije :D
hrvatska-međunarodni protektorat bih iz 2 entiteta republika srpska i federacija rezultat 5 nula za hrvatsku u dosadašnjim utakmicama zadnji susret odigran u sarajevu i hrvati su uvalili protektoratu 5 komada
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sta prodati, dati..halaliti xD