Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno nemate pojma o fudbalu.Liverpool igra toliko grubo da im pola igraca zasluzuje crveni tokom utakmice.Uklizavaju non stop a rijtko kad da dobiju crveni ili budu kaznjeni od FA.S druge strane Manchesterov igrac ako pogresno pogleda nekog dobije 4 utakmice kazne.Manchester igra fudbal kao tim i igra ga sa stilom.Mrzili ga ili voljeli ljudi su pobijednici.THE FACT!!!
Ovaj sto govori kako me nije sramota reci da sudci navijaju za M.U. Samo cu reci prosle godine M.U. dobija 1 - 0 Blackburna u 93 min a bila 1 min nadoknade....protiv Boltona slave 2 - 1 gol iz ofsajda...Da ne govorim o penmalima kojih nije ni bilo...a pogledaj malo i ove godine koliko su im sudci skloni.... Ovaj kaze da je Liverpool mali klub za Manchester a onda da napomenem prosle sezone Liverpool - Manchester 4 - 1 a ove 2 - 0 kazes mali a Manchester ga tek saada stigao...kada su mu vlasnici debili koji nisu u stanju dovesti pojacanja kvalitetna... ( ...) - pogledaj malo pa pricaj o Liverpoolu..
Liverpool je kanta u zadnje vrijeme i to stoji (navijam za njih), titule nema jer nisu sposobni da je osvoje. Manchester je najbolji u zadnjih 20 god, a gdje su bili prije toga, reci ti meni? Nigdje, ni na mapi. A što se tiče Chelsea i Citya i sl. klubova, ne znam o kakvom instantu govoriš. Zar samo M. United smije imati ogromne pare a ostali ne? Pa nije ni M. United od postanka svijeta bio jedan od najjačih timova. Svako ko uspije skupiti lovu aferim. još će ispasti ono što potencira ferguson da su u Unitedu kokuzi, ali osvajaju titule, a Chelsea ih kupuje. Presmiješno.
Ne znam koju ti ligu pratiš, i koje utakmice gledaš, ali Scum Utd je favorizovan, dok recimo Chelsea satraše sudije. Premireship nije korumpiran kao Serie A ili Bundes liga, bar kada su u pitanju namještanja utakmica i slična s.r.a.n.j.a, ali svaka budala vidi da se Scum Utd favorizuje iz godine u godinu. O.K. Liverpool danas nije možda odigrao na nivou, ali sudija ne vidi prekršaje Utd-ovaca, ali zato vidi i svira sve protiv Liverpoola i svih ostalih protivnika. I također, pogledaj kako se kažnjavaju treneri drugih timova za izjave vazano za suđenje, a kako Ferguson. kažu Ferguson ima kredit pa mu praštaju Kakav crni kredit ako ima ujednačen kriterijum koji važi jednako za sve. Daj ba... Smiješno
Pričate gluposti... liverpool nekada možda je nešto i značio... liverpool danas za United je mali premali klub... kako ne znate da cijenite ovo čudo koje čini sir Alex... 24 godine!!! On je najveći fudbalski trener svih vremena, a liverpool i instant klubovi poput chelsea ili citija mogu samo da mu se sagnu!
Živa istina. Npr. da je Čelsi imao upola sudijskog favorizovanja kao Scum Utd, naosvajali bi se titula u zadnje vrijeme. Istina, Manchester igra stvarno dobro, ali su im značajan broj pobjeda donijele sudije: nepostojeći penali, sudijska nadoknada dok ne zabiju gol... itd. I to Ferguson ne vidi, ali kada pošteno izgube okomi se na sudije. Veliki je stručnjak, možda i najveći u Engleskoj ikada, ali je zadnje smeće od čovjeka realno.
Kako te nije sramota da pricas o tome penalu(koji je bio čist ko suza), a niste bili u stanju dva puta prenijeti loptu u polovinu Uniteda? Cuj sudije pomazu Manchesteru, ti si smjesan... najregularnija liga na svijetu je Engleska premier liga!
BELMINE - samo da ti kazem da poslije utakmice i Engleski mediji a i delegat utakmice daju izjavu i kaze da penal nije postojao...Dakle da li znas koliko je ovih slucajeva bilo u Europskoj ligi neku noc a nije sviran penal nijedan...
FIFA RULE: \"If a defender starts holding an attacker outside the penalty area and continues holding him inside the penalty area, the referee must award a penalty kick.\" United je bio bolji sto jest jest!
ahahhahahahahahahahhahahaha WE WIL MAKE 19
Nije sto navijam za Liverpool ali stvarno ruku na srce Webb je idiot od sudca poput Ovreba. Prvo penal sudio a i budala vidi da je prekrsaj bio vani a drugo Nevill uzjahao Maxia a on nista cak i ne sudi i svaki prekrsaj sudi za Manchester a za Liverpool nista. Interesantna i ova godina a to je da sudci jednostavno navijaju za Manchester a tri sezone manchester makar 10 tekmi dobije sto golovima odlucujucim iz ofsajda pa iz izmisljenih penala i recimo auto golove kada protivnici sami sebi daju...