Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjajna predstava , sva tri gola prekrasna , ocaran sam igrom , Cleverly i Anderson sjajno odigrali , Welbeck takodjer , igra za 10 kod svih igraca ... prosjek godina ove ekipe je 23 godine , ja mslm da to sve govori ... GGMU
samo je jedan manchester a to je united, uniteeeeeeeeed uniiiiiteeeeeeeeeeeeed
Ne znam jeli ManU igro dobro ili su Totenhamovi stajali kao statue. Nisu se micali ljudi. ManU imao freegame
GO GO Gunners!! In Wenger we trust! :) Forward!
Je sve ti govori prosjek ekipe od 23 godine, a kad Wenger dodje u finale ili polu finele s prosjeko 21-22 onda svima znaci: \"ma sprda se\", \"ma sta ce ovaj doveo djecu, da ih ko polomi\" :P A prosjek godina sinoc 23,5 prvo poluvrijeme a drugo poluvrijeme kad su i postigli golove 25,5 - nije bas tako ni impresivno!
Dobra ova copy/paste tabela, Izuzetno profesionalno. Glory Man UTD
kad je rooneyu kosa narasla, hocu i ja onako....hahah
nemoj glavom rooney,spast ce ti i to malo presadjene kose
Ima li te fukse Milice na FB?
Miljenici sreće koji su u 90 % utakmica pobjeđivali u 90 minuti. Poznat je termin Fergies time. 1993 pobijedili Sheffield Wednesday u zadnjoj sekundi doslovno i uzeli titulu. 1999 protiv Bayerna u 2 minute 89 i 91 2 gola i osvojiše Ligu prvaka. Još kad vidim onog crvenog Fergusona sa žavkom, pa ružnog Rooneya, sa je Arne-Riise ružniji od njega, pa žuti Paul Scholes, pa onaj kreten Ferdinand s onim razbojničkom facom smuči mi se. Najsretniji klub, srećom sreća ne pali protiv Barcelone, iako je ne volim nisam mogao da ne uživam kad im je stavila 3 komada. pa 2009 ista stvar. Da hoće makar na Real Madrid naletiti jer je Mourinho posebno otrovan bio za Fergusona i sa Portom i sa Chelseajem.
Manchester razbio Tottenham a ja razbio Milicu Blagojevic najveca rakvu u gradu Sarajevu prava sponzorusa a sad ispade faca i sax članak izbaci o njoj pa reko morate znati istinu kakva je znaci rakvu, jel vozas BMW i pusis Malboro mozes nju vozati a ona ti ga pushi ... Milice carice
samo je jedan manchester...
smr.adovi sa traforda
dobro je pa su izbacili ovaj dio teksta :Niko Kranjčar igrao je za goste do 74. minute, dok je Vedran Ćorluka na poluvremenu ušao u igru umjesto Kylea Walkera. Luka Modrić nije konkurirao za sastav menadžera Harryja Redknappa.
http://www.powerplaymanager.com/r765872
@ocam\' ma jok ba samo vas loma lozim ;)
alles klar