Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svako nekada mora pasti da bi bio jaci kad ponovo ustane. Unitedu nece trebati puno da se vrati staroj navici (pobjeđivanju), jer su naviknuti na to. Pogotovo Giggs, pa on je uz Fergusona mogao nauciti puno toga i zna United u dusu. Kako ga je Ferguson doveo na puteve slave.
logicno da nema... sezona za zaboraviti .
Mogu svi pričati ovako ili onako ali kad realno pogledamo odlazak S.A.F.-a je ipak bio prevelik šok za za igrače i to se jednostavno tako moralo i desiti,samo što u ovom slučaju oni Moyesu nisu pružili šansu za još jednu sezonu,kao što je bio slučaj kod Fergija na početku karijere,ali tad su bile 80-te i nije bilo toliko novca u nogometu kao danas! Summa summarum r.i.p.Moyes!
One United!
ta će oni jbt debilni klub
Bravo Moyes, oborio lik sve moguce rekorde, za knjigu rekorda...