Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Saaaaraaaajeeeeevoooo Saaaaraaaajeeeeevoooo Saaaaraaaajeeeeevoooo
go everton , fuck the rest !!!!!
ko???mentar>i ova sezona pripada manchesteru a liga sampiona nije iskljuciva ___salt city boys
MAN.UTD FOREVER... I OVE GODINE AKO BOG DA DO TITULE ENGLESKE,.-- GLORY GLORY MAN. UNITED----
ma mrze united zato sto u njemu igraju \"braca\" Srbi,Vidic i Tosic PATOLOSKI BOLESNICI,NEMA IM LIJEKA,A I KOMENTARI TAKVI,,,BOLESNI.
ja nikad necu shvatit ljude koji se loze na juve, pa j3bo vas juve gdje ces to smece poredit sa mancesterom?! pa united je najjaca ekipa na svijetu bila i ostala..
man. utd. i real m. najodvratniji klubovi na svijetu. forza juve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oni osvajaju, a vi komentarisite... hahah. \"čuj nidje igre\"... MU najjači smo..ha ja
FUJJJ kakve komentare pišete.Man. Utd. je najbolji klub na svijetu.Samo tako nastavite.Najsladji je C. RONALDO ! Koga vi lazete sebe ili narod.Krivo vam ! stvarno ~no koment~ za ovo sto pisete.
GLORY GLORY MAN UNITED !!!! Dosadno ih gledat ? Koliko je Ronaldo dao golova proslu sezonu ???? A sta je sad bilo protiv Chealsia ?? Maradona ih zajebao pa su slabo igrali HAHAHAHA A ako igraju dosadno ... Neznam zasto su prvi .....
OVAJ MANCHESTER I CELZI ZAJEDNO SA ONIM MILANSKIM GOVNIMA ISTJERATI IZ FUDBALA PA DOKLE CE OVAKO IGRATI SAMO KAD SE SJETIM PROTIV SANDRLENDA FUJ ODVRATNO BOZE SACUVAJ NE MAVIJAM ZA BARSU ALI TRENUTNO IGRAJU ZA PRIMJER I JUVE JE EKIPA KOJA UVIJEK ODIGRA ODLICNO
Ma ja i protiv Chelzia je bilo odvratno jel\' tako. Bez Evre, Ferdinanda, Roonia, Hargwejsa...Glory glory Man United. Tako to rade veliki timovi. Protiv malih koliko im je dovoljno a velike gaze. Samo tako i titula je ponovo naša.
kako samo odvratno i hinjski igraju mrzim ih totalno, prvaci bi da budu a nigdje igre, zaspiš pored ekrana.