Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto MU dovodi istrošene konje ? Nekada su oni znali iz svoje fudbalske škole lansirati takve fudbalske zvijezde koje su osvajale sve redom. Promijenilo se vrijeme valjda, niko neće da radi.
Neki Bayernovi navijači bi svake godine da se "triple" osvoji. Glupi su s ovom pričom: "Pep uništio Bayern", "Šta bi od onakve Jupove mašinerije" itd. pritom zanemarujući kakve je probleme sa povredama zadnje 2 sezone imao BM. Evo sad je otjerao kažu i Švajnija iako je cijelo vrijeme govorio da bi volio da ostane. Istina zadnju sezonu nije gradio igru oko njega zato što je Švajni igrao ispod svakog nivoa.
Kriva je Bayernova uprava jer neće da "odriješi kesu" i kupi par pravih pojačanja. Zar nebi svaki trener volio imati 2-3 skupe zvijezde koje igraju tako i Pep. Ali sad će naši navijači reći "Bayern nikad nije slupo plaćao igrače, to je politika kluba", e pa jbg morat će ako misle držat korak sa Barcom i Realom i osvajat triple svake godineda bi naši navijači bili zadovoljni. Kritikujem Pepa kad zasluži ali nije on kriv što se povrjedio Ribery recimo a nesposobni Gotze ga nije mogao zamjeniti.
Alles Gute Schweini