Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
- Dobar golman, al sve su prilike da ode; - Desnog beka nema već godinama, Rafael nije veličina, a ovo s Valenciom je dobro u ofanzivi ali kad se treba branit loše; - Lijevog beka ima, bio to Shaw ili Blind; - Štoperi su smijurija, dvojicu ih mora dovesti, Evans, Jones i Smalling su manje od prosjeka; - Def vezni, osim Blinda nema ko igrat tu poziciju; - Veza, Herrera Fellaini...neuigrano, mada nije loše; - Krilni napadači, Mata bljesne malo, Di Maria ni sam ne zna gjde je (igrao bar na 4 pozicije u Unitedu), Young eto haman najbolji; - Špic, Rooney odličan ali da se ne mora vraćat na centar po loptu ili da ga glupaan ne stavlja na deff veznog, Falcao nije dobio dovoljno priliku, a Van Persi je već dao svoje. Moje mišljenje, United pokriven tek na 2-3 pozicije, formacija 4-3-3 najbolje paše, ali dovesti još 4-5 kvalitetnih pojačanja, i uigravati ekipu ali ne na način da igrač u 10 tekmi odigra na 4 različite pozicije. Možda palamudim, ali eto, od onakvog giganta napraviše smijuriju..
12 parova, man utd 1x i bum - pao cccc Jos kad sam vidio da je onaj RiP ful'o penal.. O.o
bio jednom jedan gigant... da li ce se ovaj klub ikada vratiti na pravi put? 15 i vise godina navijam za mancester i ovo je brate dragi smijesno.... nadam se da ce Klopp doci i uvesti red!
ajmo Like svi koje je Man oborio na kladionici danas ! :(
Od evropskog fudbalskog giganta do udruženja građana šutača lopte iz manchestera. Tužno i žalosno.... Sad se vidi ko je bio Sir Alex Ferguson
I oni hoče da budu prvaci ccc pa smješno,ovaj LVG treba da posluša izjavu SAF-a kad kaže:prvak možeš biti samo ako izgubiš najviše 4 utakmice! Znači samo je Čelzi zaslužio da bude prvak svidjelo se to nekom ili ne!
Upravo. Celzi je u svim takmičenjima ove sezone imao samo tri poraza: Burnley, Tottenham i Newcastle. Šteta pa ce osvojiti 'samo' dva trofeja.
Cunt united....