Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije zlatan problem.. problem je uigranost ekipe zlatan je dao vec 8 golova jos slabo ih ide kao ekipu..vezni red je problem
E hoce se MU usreciti. Kladim se da Ibrahimovic nece odigrati jos 4-5 utakmica, do zimskog prelaznog roka, a onda ide na klupu, jer ocito je da je prestar za ovakve konkurencije. Velika igracina je bio, ali je ocito da moze jos samo podvaliti poneku fintu. Nadam se da ce sam odluciti da se povuce, a ne da poput Tottija pateticno nastoji oboriti i starosni rekord. Ipak je Zlatan suvise veliki da bi se sprdao sa reputacijom.