Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj Man utd ima dobre šanse pa ko da je Manchester tamo neka drugorazredna ekipa, tu je malo Arsen proletio. Ali ja mislim da će ovo Barca trimfalno završiti
Man UTD ima da ih raspara!
Hajde budalo pozabavi se onim tvojim pedercicima a slavni MANU nemoj da spominjes jer si obicni patuljak u poredjenju sa Sir Alexom.
ne seri!!!!
naravno, niko ne shvata ozbiljno ovog diletanta koji je sahranio arsenal.
oj Wengeru megamagu nemoj samo ti prognozirat ljubi te brat! Poslije Cruyffa ubjedljivo najveci mudroser!!
Gotivim Barsu i navijacu za nju protiv Man.utd svim srcem ali nikad nisam bio ubjedzeniji da ce ih Man.utd pobijediti. Upravu je Venger Barsa u zadnje vrijeme ne igra bas dobro i dosta teze stvaraju sanse. Sve je to inspiracija Messija. Samo treba realno gledati stvari bez ljutnje.
SEEEE SPREMAAA DEBAKL SE SPREMAAA BESJE BARCU!