Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Igrac da jedan go, stavis u ugovoru otkupnu klauzulu 50 miliona, das mu da igra jos koji mjesec i uvalis ga man citiju koji gomila igrace. Pa covjece engleske ekipe a nigdje enleza u klubu. Arsenal, Man City, Newcastle, Chelsea, Man Utd... sve ukupno deset engleza. Reprezentacija im od igraca iz Championshipa ( ok nije al za koju godinu ce biti sigurno).
U Arsenalu ih opet ima najvise
Za te pare kupis cjelu ekipu, respect ekipama koje uprkos igracima koji su placeni par miliona i dalje igraju odlican fudbal
Fudbal je zasran parama,jos malo jos malo Mujo iz ostrugice ce da vrijedi 2-3 miliona ma bjez