Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzeko jedinisa zastavom na ledjima BiH ... crknite dusmani ;)
Bravo dzeko tako se voli svoja domovina ! Zastavu na sebe i pokazi odakle si iako nam ove ublehe sjebase fudbal,POKAZI DZEKO ko sto ce i Dino Merlin veceras ! BOSNO I HERCEGOVINO VOLIM TE !
A sto neprijatelji Bosne i Hercegovine imaju smisla za humor...bas za plakanje...
Dzeko je kralj, gdje god moze covjek na pozitivan nacin promovise nasu drzavu. Dzeko neka ti je sretno i u buducnosti, aBd da osvojis sve sto se moze osvojiti. Zbog te zastave imas moj jos veci respect! Svaka cast!
Edin zaslužuje da igra...., ko je gledao izjavu Adebayora o Manciniju, jasno mu je kakv je kloc ovaj Žabar. Nemam pojma čim je Džeko zaslužio ovoliko zluradih komentara, posebno na ovom forumu. Dečko je toliko umjeren i skroman bez velikih riječi. Nije igrao, Pa šta !!?
Džeko dobio donaciju. Složio glupim Englezima socijalnu priču i ovi odmah odriješili kesu. Haje brate u merhamet, ostavi fudbal ljudima koji znaju igrat.
Dobro je Džeko sinoc otpjevao na Evroviziji. A joj, ja se malo zezno. Onaj drugi pjeva a Džeko igra futbal. Znam samo se prica DIno i Džeko.
DUŠMANI DOBRO POGLEDAJTE OVOG MOMKA SA PEHAROM GORE.U IDUĆIH 10(slovima:DESET)GODINA ĆE STALNO DIZATI PEHARE SA ZASTAVOM SVOJE DOMOVINE I BOLJE VAM JE DA SE NAVIKNETE NA TO MONGOLOIDNI RETARDI
po ovim \"strucnim\" komentatorima ispada da rezervni igraci i strucni tim nemaju nikakvog udjela u uspjehu nekog tima. valjda misle da rezervni igraci sjede na klupi i tokom treninga i nemaju nikakvog ucesca u radu tima? osim toga vec se zaboravilo da je dzekin gol donio cityju prolazak u naredno kolo fa cupa.
Igrati za jedan veliki klub kao sto je Manchester City nije mala stvar........svi ovi negativni komentari su nista drugo nego ljubomora i primitivluk......... Dzeko je jedan od najboljih igraca sa podrucja Balkana a to ce vam i dokazati u par sljedecih sezona. Sretno majstore ...... pravi Bosanci i Hercegovci se ponose tobom :):):)
DIJAMANTU TI SI PROPAO KAO NASA BOSNA. DIZES PEHAR KO DA SI GA TI DONJEO CLUBU. ETO KAKO TE TRENER CJENI U FINALU TE NIJE UPOTREBIO. TI SE JEDNA VELIKA TARABA ZAVRSICES KAO MISKE U NEKIM LJEVIM LIGAMA:)
sta ako je trenutno na klupi??? bio je i VIDIC pa sad nosi kapitensku trakicu.Bravoooooooooo za M.CITY I DZEKU!!!!!
Komentator na 03:18 izgovara Manchester Shity
TO EDINE ,SRCE TI JE KAO TREBEVIC,IGRACES SLJEDEDECE GODINE NIJE VAZNO,KRAVO ZA ZASTAVU ,TEK TI JE SRETNO GDJE GOD DA BIO
da City nije doveo Dzeku ne bi niti osvojili pehar.Zar nije on izjednacio u 89 minuti protiv onog trečeligasa i obezbjedio drugu utakmicu u kojoj je city pobjedio 5:0.On je biser Bosne.
Jao jao,ovo je ludnica,toliko godina su čekali neku trofej.Ovo je reprezentacija svijeta.A Balotelli,legenda je nestašni dečko,volim ga gledat,kad na guzi 2-3 vele igrača,i najljepši,najveseliji osmijeh ima na svijetu,kad se raduje,pravo se raduje,obično bude tužan.Drago mi je zbog Džeke,ali i zbog svih ostalih legionara.Upitajte se sad pametnjakovići kako je Kolarovu sa Džekom...pa jednostavno jim je drago što se mogu družiti,tamo daleko od dnevne huškačke štampe.Pogledajte film Vlade Divca...Nekad braća,pa se zamislite,šta je ljepše,voliti se ili mrziti do beskraja,dirlijv film...
36-00 E, moj Đeksone.....