Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjeruj na riječ ljepši sam od njega daj meni džaba
evo ako ga hoće man city,uz silvu.kakva je onda vjerovatnost da će uzeti našeg džeku,koji je skuplji uz to i ima lošiju reputaciju.daj novinari bolan začepite
Ljubav moja :) Aaaaaaaaa kakav bi tandem predstavljao s Džekom.
kako je lijep ovaj Ibra, tacno bi mu dala bez kondoma.
@jOSILO MAMU TI GENOCIDNU TURCI NABIJALI
JA RUŽNA ČOVJEKA BOŽE SAČUVAJ MATI MILA KAKVU GROZOTU SI RODILA
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ OSTA JE BARSI,A AKO I ODE MOŽE OTIĆI SAMO U EKIPU KOJA MOŽE OSVOJITI LIGU PRVAKA,KAO ŠTO JE MILAN,MANČESTER UNITED,BAYERN itd. KAKAV M.CITY KAKVI BAKRAČI.
@Mancini onoliko koliko ti neces zaraditi i vidjeti do kraja svog bijedog zivota.....jesi dobio danas na kladionici za kafe i cigara?
A koliko mu za NOS daju????????????????
a hocel uzet i naseg dejamanta Djeka? zasto niko nece da pljune te pare vec jednom?
Dzeko+Ibra koji par