Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
city isto grasov trolejbus ide dvije stanice pa pauza zbog kvara!
igra koja se zasniva na pasovima unazad gdje nisu uspjeli sutnuti ni jednom na gol...e ni jednom nisu sutnuli na gol!!! svaki napad im krece 2 pasa nazad, jedan naprijed...pa normalno da ne mogu doci do sesnaesterca i uputiti loptu prema golu. ulaskom dzeke konacno se osjetio pritisak citya na gol, al kad ko gladni psi, cim dobiju odmah sutaju - nema sanse da neko doda loptu! cijela cityeva igra se svodi na silvu i yayu i pokazuje se da njih dvojica i nekako prenesu tu loptu naprijed i teorijom vjerovatnoce zbog individualne kvalitete pojedinaca u datom momentu postignu gol! da mu daju jos 200miliona i da dovede koga hoce, taj isti ce se utopiti u sivilo uzasnog sistema igre mancinia koji jednostavno mami ono crveno dugme na daljinskom da ugasis televizor ili preko X komp!
Dzeko je za sve igrace na terenu Beton ! A Manchiny to je jedno tele od trenera ! Agero Radi ne Radi ! Baloteli Legendaa !
dzeko se zareko da nece gola dati dok se ne uspostavi mir na svijetu I dok se ne istrijebi korupcija u bih
Kristijane sine, ne rise. Kad se pogleda koliko je dzeko dobijao vremena u utakmicama i da je za to vrijeme dosad zabio 10 golova on nikako ne moze biti najgori. Vidi se da lupas bezveze jer si ocito zaboracio Torresa. A ti reci da je Mancini dobar trener?
YNWA! Udarac novopecenim navijacima city-ja! YNWA!
Dzeko bi bio najbolji igrac utakmice samo da je jednom pipnuo loptu ali nije najvjerovatniji krivci Baloteli i Mancini... Posle sinocne tekme vodi protiv Carola za najgoreg igraca ... Zbog ovakve njegove igre u Zelji je sjedio na klupi a ne u Cityu... Bosnje poletite na goal.com brzo........
Dzaba vam novci, moji sinovci...
Juce sam pao zbog Udinesa, al sam zato igro Liverpul, ko da sam znao da ce ih izlevatit..
Nije Džeko nikakav dijamant samo bizuterija obična.....Nama jeste najbolji boljeg nemamo niti ćemo zadugo imati, ali je daleko od svijetskog vrha, prije da je jaka srednja klasa, solidan napadač u Evropskim razmjerama i nažalost čini se da će biti sve lošiji.
izgleda da će KLOC napokon i nakon dužeg vremena imati punu minutažu ako ga Sajo ne sjjjjjeeeeebbbeee
A gdje vam je djeko???
Mancini treba jedno 150 vrhunskih igraca pa da nesto uspije.Tip je po svoj prilici nesposoban da vodi vrhunske fudbalere!!!!!
KAKO VOLIM CITATI OVE KOMENTARE O DZEKI. BAS SE VIDI DA SE NEKI LJUBOMORNO POKVARENI ZAVISNI S.U.P.A.K. BAR MALO USRECIO
Oj Djeko,Djeko, z.a.j.e.b.a. te neko, bice da je Stefan Savic, s Kalovitih brda, dok se sada s tobom, cjela Srpska sprda, pa govore ovde, \'\'Djeko dobro mrda, upala mu dobro, Srpska kara tvrda .\'\'
Djeko,Djeko-djeticu, svezi pertle i uzice, i podigni te guzice, pa golove pocni davat, ne na klupi samo knjavat, poludjesmo od ocaja, dijamant nam nema sjaja! TVOJA RAJA
Joj Djeko,Djeko, sto ti ucvara neko, nema vise golova, noge ti od olova. -p.s-Ja Bosnjackih folova !