Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mancini i njegova taktika, sheme preko sredine ocigledno nerade....ako se mene pita raspad sistema tek dolazi, poraz u europa league i konacan krah u premiershipu...igraju za (k)(u)trac ja sam city fan!
@Sarajlija hoce itekako dok su bili najbogatiji chelseu i utdu niko nije mogao nista utd je sad toliko smece da im ni najbolji trener svijeta ne moze pomoci sad kad ima neko ko im je ravan po parama bice utd dole samo da se city rijesi mancinija i bice ekipa i po ovako je to bezvezna skupina idividualaca
oko 22.40 veceras provjerite ko je bio flop of the match... svi znate vec sigurno... belmin mali....katastrofa!!!!!!!!
Samo nek se razbaciju nikad anece biti ni blizu United-a GGMU !!
da se oni hoce onog zabara kutarisat.
Ma kupuje jašta, nego to što se kupi ne može u kratkom roku da osvoji sve živo. M.City je počeo sa kupovinom tek prije dvije godine, vidiš da nisu još uvjek uigran tim i čitav klub.
ja gramatike i g.o.v.a.n.a, mislim ja sam nisam bsa najbolji da nekazem los sto se tice gramatike i kad neko kao ja primjet greske u tekstu, onda ti to dovoljno govori o kvalitetu novinara i portala.
Novcem se ne kupuje nista,zar to nisu shvatili