Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kurcina
Dinamo mora igrati ho ruk, znaci na sve ili nista i jako ofanzivno sa 2 ili 3 napadaca. To i Grcima odgovara, ali sa ovom postavom Dinamo ne moze drugacije. Bez Ademija i sa povredama glavnih stopera, Dinamo je tanak u defanzivi. Ademija se moze zamijeniti barem malo, ali stopere tesko. Benkovic je zelen i za HNL. Steta za Schildelfeldovu tesku ozljedu, on je trebao biti vodja obrane ove sezone.
Inter zainteresovan za Hodžića pišu italijanski mediji...
Pa ako vas je jednom prosralo ne mora značiti da će opet
Samo moj vam je savjet da prije utakmice uradite doping kontrolu da vam ne bi pobjeda opet došla u pitanje. U svakom slučaju želim vam mnogo sreće u toj utakmici i nadam se da ćete nastaviti sa dobrim rezultatima da popravite utisak od prethodnih godina. Lijep pozdrav