Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prije murinja za čelzi se nije ni čulo, tako da je on od njih napravio ekipu koja je tada harala engleskom a danas bez njega su trube.
aha,moze, pa sto eto sad nesto ne osvoje, sve igrace sto je mourinho doveo i sto jos uvijek nesto virjede su jos uvijek u celziju, a opet meda ne mogu pored manchestera. kad je mourinho dosao za kratko vrijeme je napravio ekipu koja je dva puta zaredom osvojila englesku ligu , izazivala strah i postovanja kod svih drugih ekipa,bukvalno su mljeli sve pred sobom. pa eto i sad kupuju,doveli su deca,anelku,zadrzali sve sto valja ali dzaba, ne moze scolari,ne moze gus hidink,ne moze onaj avram grant... oustalom vidjeli smo sta su rekli drogba i terry kad je on otisao i koliko im je zao zbog toga,a navijaci da ne govoim, ili ste vi mozda veci navijaci i strucnjaci.
sa 100-150 mil. eura godisnje za pojacanja svako moze napraviti rezultat tako da to sto je murinjo uradio nije bas .....
@kuku lele aj ba prvo nauci speloat\' pa se onada javi. sta je makelele postigao u zivotu ti ne mozes ni sanjati. zato poklopi se. j... te mourinho.
Ne kaki. Mourinho je Chelsu stavio na kartu.