Čestitke izabranicima Safeta Sušića
43
Mahmutović: Vi ste ponos države
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da pokazali su kako se bori za svoju domovinu i svoj narod i probudili nevjerovatan ponos na nasu zemlju i nas narod.Cestitamo.
stani bolan Mahmutovicu ko je puno bolji,ko je imao srece sta pricas covjece.Pa da su puno bolji dobili bi nas barem jednom u dvije utakmice,a sto se srece tice ovo nije bila sreca nego prezentacija savremenog fudbala i to govorim bez neke euforije ili bilo sta nego ciste cinjenice.Zar ne svatate da mi polako postajemo nogometna sila u evropi i tako ce biti barem jos 4-5 god.To nije sreca nego rad i trud ovih momaka a onda dolazi nagrada u vidu rezultata..Ako vec saljes cestitku skontaj se sta pises!!
"...DA IMAMO SRECE........." pa ti stvarno................svasta...............valjda bi bila sreca da smo lose igrali a dobili Grke.................a ovo.....ma ko te intervjuisa majke ti..............
...hvala mu na cestitci ALI- mora dobro poraditi na RETORICI...
Malo je polupao loncice!! Grci nisu ni bolji a kamo li "puno bolji"...
volim te bosno
PONOS KOJE DRZAVE? PONOS HZ HB JE HTVATSKA!!!
A sta bi tek bilo da je Pjanic igrao,ha...pa remont 100%..
mozetete pricat protiv frajera kolko hocete al se medju prvim odvazijo i cestiao na pobjedi i svaka mu cast
USPOSTAVLJAJU PONOVO DAVNO IZGUBLJENE STANDARDE. OTKAKO SU MLADI MUSLIMANI ZAJAHALI, NIKAD DA OSJETIMO ONAJ ISTINSKI PONOS BOSANSKI. OD VEČERAS OVO SU STANDARDI NOVI !
Eto jos tvoja izjava nam je falila :) Ne znas mahmutovicu koliko nas je cekalo da i ti nesto izjavis, sto vec znamo :)
"Večeras ste pokazali kako se bori i kako se voli BiH.a ne kao SDP i SBB da rusite državu“, kazao je Mahmutović.
srbija do tokija.... ....pobjegli od srama
Tako je!