Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Igra u zivotnoj formi, hvala ti radi fudbal kao sporta.
vi sto pisete za francusku ligu, kako je smijesna bla bla vi ste sportski nepismene osobe, prvo ibra gdje god je igro bio je medju 3 strijelca, nebitno koja liga, nebitno koji klub, za reprezentaciju igra sam, a vi se malo edukujte i d.r.k.a.j.t.e na njega, njegove poteze i golove jer to moze samo on jer je najkompletniji igrac svih vremena
volim ga samo sto nece ni da cuje za tamo nekakvu bosnu! :))) a najbolji igrac svih vremena.....
lik dominira u bilo kojem klubu da igra
Nije on magican on je uspjesan ,malo je takvih kao on kojeg svako bi pozelio da igra za njih...!
IBRO VELIČANSTVENI
Ibra otac igre.
Tražite posao? Posjetite nas na prvoj društvenoj mreži za poslove Job ba
Radi covjek sta hoce u francuskoj ligi igra se sa njima vidi se da je 10 stepeni bolji od prosjeka PSG je bez njega kao riba bez vode covjek koji odlucuje za svaki klub kad dodje u njega igrati cak bi mu i Pape selektor zamjerio :)
Ne želim sada tu osobu staviti u fokus, neću da ima neugodnosti. Zlatan je igrao za juniore kada se to dešavalo. Želio sam da moj Zlatan igra za BiH. On je moja krv. Ja sam prije svih vjerovao da će postati zvijezda. Nažalost, dobio sam odgovor: ``Imamo mi takvih koliko hoćeš``... Nakon toga nisam više zvao, ispričao je Šefik Ibrahimović (otac Zlatana)
SVI GOLOVI NA 4 FUDBAL .COM
Odlican ponovo, gledao sam tekmu, nezaustavljiv...Al me zanima zasto ovako napredan portal k\'o sto je Klix mora da radi po principu Copy-Paste??? Zar nema niko da napise neki svoj tekst i iskaze misljenje o Zlatanu???;) Pozdrav P.S.Copy-Past iz sportskih novost..:)
Pojma nema, zabija u smješnoj ligi. Meni je čak i Torres od njega bolji, barem igra - trudi se.
Zamislite u napadu Zlatan i Edin. Zagarantovano bi dobijali levate (tipa Grčka), a ostali jači bi se bar malo uštrocali, kad znaju koga trebaju čuvati
PRO verzija Ronalda, isti stil samo malo naprednija verzija.
pametan potez = otici u francusku ligu koja jedna od najlosijih u cijeloj Europi i biti najbolji jer da je bilo gdje otisao, prosao bi kao i u proslim klubovima.