Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pancho nemas pojma sta pricas. Ti ocito ne pratis nogomet cim si se usudio toliko gluposti napisati. Zalim ljude koji su ti stavili like jer su retardirani.
Mislim da su tu neki problemi sa predsjednikom, a sve je to egoistična bagra...on je sam rekao da nije Magathov neprijatelj već \"kontrolor\"...enough said :)
Nevjerovatno kako su glupa uprava Schalke-a. Covjek ih doveo u cetvrtfinale LP i u finale kupa izbacivsi valensiju odnosno bajern i taj kup im je jedina sansa da igraju u Evropi neredne sezone, a oni mu daju otkaz. Time su i njemu oduzeli jednu potencijalnu titulu, onu u kupu, koju ce mozda sad neki drugi trener \"na guzove\" osvojit. Mogli su ostavit covjeka do kraja sezone i onda se ljudski razici.
magath pobjeze u salke za parama, a sad ga ovi traze nazad...zafrkan tip taj magath...a dzeko je trebao u juve, tamo bi igrao u prvom sastavu pa da je s jednom nogom i bilo bi nesto od njega, a vamo kod svog trenera (tj. onog koji ga je eksplicitno trazio) vec ne igra stalno..a pritisak raste jer je placen bruku, plus nije englez kao carrol pa da mu popuste malo..salary cap majka !
Samo još da vrati Džeku i Misketa te da dovede Pjanu,Spahu,Subahu,Hasagu,Ibisketa i Lulu i to bi bilo to. Šampioni !!!
ovo je bilo ocigledno!!!
joj jest mi drago sto se vraca u wolfsburg, a dzeko tare glupu u city-u...znaci da me je neko pitao, tako bih odradio posao. plus misketa opet vratiti u galatu u B sastav...nek\' nam igraju darko maletic i ostali premijer ligasi, oni se bar trude
sta nas briga za taj mali skoro drugoligaski klub iz bundeslige, vise ne pratimo bl, sada pratimo premiership :D :D :D
TAMO MU JE NAJBOLJE BILO. JOS DA VRATI DZEKU I MISKETA BILI BI IDUCE SEZONE DEUTSCHE MEISTER !!!!