Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Schalke je retardiran i zelim im sve najgore, ne zato sto navijam za Bazern vec zato sto majmuni svakog uspjesnog trenera otjeraju a stara truhla uprava ostaje. Rangnick, Slomka (Hannover) i Magath su odlicni treneri koji su klub daleko dogurali ali ih bagavi Schalke na kraju uvijek otpusti. Da im nije Magatha otisli bi u drugu ligu. Propali nemaju para, duzni do grla a hoce neke sportske uspjehe. Zar vam osmina lige prvaka nije dovoljna. Ja kontao da vakih firgosha ima samo kod nas.
Koji idioti u PM. Igrajte 2/2 veceras. 5 kvota.
e ako je ovo tacno onda schalke pravi najvecu gresko od prodaje mesut özila!
Do finala, ne polufinala!
ne slazem se da njemcci bas hoce sve preko noci,da su bosanci ili neki balkanci ok,ali ipak ne moze nista preko noci to se slazem,pa tako ni Schalke da osvoji sve nakon 50 godina za jednu sezonu i to se slazem.
pa ovi njemci sve hoce preko noci nemere to tako Magat je odlican trener treba mu dati jos sezonu iako mu je veliki kiks dovodjenje onog kloca Huntelara