Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve je sada druga prica,nikom ne pase kad su igraci slozni i kad se druze kad je dobra atmosfera a niti im pase druga strana ove price takvi smo mi bosanci ne valja ni jedno ni drugo,ja cu samo reci svaka vam cast momci i sretno sutra aBd bice 1-3 za nas!!!🤗
"Igrali smo dosta utakmica dobro" Igrali ste i dosta utakmice uzasno! Nama je izgleda plafon napucati neku smijesnu ekipu sa 5-0
Luliću "neseri" Matere ti. Nemojte se obrukati....
Belgija nije bolja od nas a svi ih zakucavaju u nebesa.. Pokazali su na EP-u u Francuskoj koliko su dobri. Vels ih je u proteklim kvalifikacijama uzeo u gostima, apsolutno je logicno da mozemo i mi jer smo od Velsa jaci za klasu. Treba samo hrabro i bez ikakvog respekta prema njihovim zvjezdicama..
ljubiteljifilma..Ako su belgijanci zvjezdice,sta su onda bosanci ??
Ma dasta ,,jaci smo mi id Irske bili.. U komentarima, pa nas ljudi satrase..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Na papiru imamo cijelovitu ekipu, Belgijanci imaju novog trenera + 2-3 A team igraca manje. Ako ne dobijemo barem bod u ovakoj situaciji, dzabe nam pobjeda protiv Gibraltara.
Čim ih vidim kako kahvenišu, zabrinem se.