Prvijenac u dresu Rimljana
0
Lulić strijelac u pobjedi Lazija
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolji igrac repke realno ;)
Koliko je ovom momku nasa reprezentacija dobro pomogla. Dogura covjek do Lazia, ali bogami koliko je i on nasoj reprezentaciji pomogao: Win-Win SAMO NAPRIJED LULA !!!
no comment... bravooo
BRAVO MALI.
NE VOLIM LACIO;ALI MI JE DRAGO STO JE LULA ZABIO.BRAVO MAJSTORE,LACIO JE SAMO PROLAZNA STANICA ZA NEKI VELIKI EVROPSKI KLUB U KOME CES USKORO IGRATI!!!
svaka cast lulicu a ne mogu ovih likova koji su u toku dana simpatizeri 19 razlicitih klubova mrzim lazio, FORCA MILAN!!!!
FORZA LULIC- FORZA LAZIO- FORZA BOSNA...
ponos jablanice
Forza Lazio Per Sempre
@1312: mislim da bi pjanic nesta imo protiv toga
majstoreeeee ima da odvalimo portugalceee
Zar prati neko ovu zabarsku lakrdiju od lige ?
@realno ja sam sretan kad vidim samo ovo ic ili pogotovo ako je bosnjak u pitanju u nekom velikom klubu kad igra a kamoli kad zabije goo nije sve u parama
dobar je lula bice ih jos
Joj što volim što Lulić igra za Lazio pa sad svi naši mediji prate svaku utakmicu nebesko-plavih. Neka,nek izbije oči ovim hejterima što su ga godinama pljuvali. AVE LAZIO,AVE SENAD !
LIBO ME TAKI, NISTA OD TOG NEMAM
zaista tesko se Portugalu...