Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lupate gluposti - iskreno. Osim Vede, Medunjanina, Hajrovica i Mujdze, koji su iz ovih ili onih razloga zaista u ku..., sve ostalo se polako preslaguje. Svakome ko se iole razumije u ovo o cemu pricam jasno je da svaki igrac u toku jedne sezone ima krizno razdoblje. I bolje je sada - nego nekada tamo u maju. Na kraju krajeva, Dzeko se vratio, ma sta dusmani mislili i govorili, imamo u ovom trenutku stamenu zadnju liniju (Zukanovic, Spahic., Bicakcic, Cocalic, Kolasinac, pa i Sunjic), Djuric se naprijed namece, jedino skripi za popunu veze. Znaci, da li ce uz Pjanica, Besica i Lulica igrati i Vrancic, ili mozda Medunjanin, ili invalid Tino - ili cemo opet igrati 4-2-3-1, sa pet u vezi (odnosno dva krila, Lulicem i Viscom), to je to Mese. Ali kako god ne trebate dizati repku u nebesa, nemojte joj realno smanjivati vrijednost i snagu koju zaista posjeduje. Zivi bili pa vidjeli!
Nasi su pravo ozbiljno shvatili ove kvalifikacije... Svi se cuvaju, odmaraju, pred ove utakmice na proljece i ljeto... Ni jedan nije regularan u timu...