Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma gdje će nazad u švicarsku u sion
Prije ce biti da su oni odbili produziti ugovor sa njim kada su vidili sinoc da nemoze meda!!
Jedan od najgorih sinoc, fakat. On i Pjanic su me totalno razocarali.
...nije čudno što naši igrači uglavnom se ne razumiju ni sa jednim trenerom bilo gdje da igraju... mi smo takvi tersovi da je to malo reči...za godinu dvije odmah uzmemo fursat da smo pametniiji od svakog trenera od svakog kluba vlasnika kluba... mi smo najpametniji i sve mora biti po našem! i onda zato sjede na klupi, tribinama i mjenjaju klubove svake godine!
nema niko pravog menadzera vjerovatno se pobunio jer ima manju platu nego neki koji sjede na klupi... ali da ima ajkulu nebi bilo potrebe za oakvim postupcima...
koliko je uspjesnih pasova sinoc imao dobro da ga nisu otjerali kamenjem...
Evo materijala za Klix da ga seli u Real, Barcu, Bayern...niste odavno.
na kraju ce zavrsit u turskoj, vidjet ces. i to u nekom nizerazrednom, da je galata, fener, trabzon, besiktas ni po jada
Ne kontam šta fali Laziu...jako dobra ekipa, igra redovno, nekad je i kapiten. Puni tridesetu, ne znam šta on očekuje, al eto.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
jarane ako su tebi ponudili produzetak ugovora onda su ludi da se ne moze ludji biti...a ako si ti stvarno odbio onda si ti, i ako se ne moze biti ludji, jos ludji!
ma baca klix bombe kao i obično..
Lulicu spremaj prnje i kofere.