Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi Gereth Bale presao u Lazio :) Sretno lave , uvijek ostavis srce na terenu za razliku od nekih !
trenutno najbolji igrac bosne!
lula neka je sarecom
kako ga nije stid....
satro romanista folovi golovi,italijanksa sminka oFO ono....šabanska teznja k SMINKI.....sjedi loma ,citaj,edukuj se,ne samo po faxu jeb.o te on.....kreten je dobro biti u BIH,ali smatraj cijeli svijet svojim domom !
jok, eto onako doso u Rim sa opremom Lacia i sa njiihovim predsjenikom i novinari ga onako slikali oko kolesiuma
MERDA LAZIO !
e ko je ovdje lud, a ko zbunjen, a ko normalana.. pa gdje vi samo nađete ovu vijest... sad sam listao sve moguće sportske novine i portale iz Italije i nigdje ova vijest.. i da još sam gledao na službenoj stranici Lazia i niđe veze.. ništa o Luliću ne piše... ali ako je istina svaka čast..
slazema se Red Devil Dzeko ce da bude glavna faca u Engleskoj iduce sezone
U zadnjih par godina jedan od najboljih igraca koji je zaigrao za BiH, velika dobit. Valjda cemu Pape strateg naci dobro mjesto u timu kad se Salihovic vrati. Gurnuti Lulica vise prema golu kao sto je igrao u Yang B. i eto velikog plusa.
Svaka ti cast maestro nas...Dabogda razvaljivo u Serie A... a ostali sto dijamanta vrijedjate,nije vam to uredu ljudi...dok je turcima i belgijancima prosle kvalifikacije zabijao svi ste usta punili njegovim imenom,a sad to pljujete...Nevalja to tako,bice nas Edin pravi iducu sezonu... pozz :)))
masina ako bude igrao kao i za BiH mozda i u JUVE predjes
ma samo klojiti u kuci treba !!!!
Svaka cast Senade, nadam se da ces blistati u Laziu i nadam se da ce od nasih neko sada prenositi Seriu A da mogu i Juventusa pratiti xD
pusti ti Dzeku, nemora nikad vise dati gol za BiH (nedaj Boze) , mi njemu treba da budemo zahvalni za sve sto je uradio za nasu jednu jedinu BiH !!
sretno CARE, ima da cijela BiH navija za tebe, jos jednom sretno