Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znaci da igram preko 7 golova.
Sminka, bolje ovako nego bunker da igraju, lakse cemo ih razbit.
nema,koliko su se sise nabrijale ima da nam posjed uzmu o.O
Kako su ludi jos bolje za nas da se otvore nego da igraju bunker
ma, sva tri ova \"napadaca\" ce zaustaviti nas Spahic!!!! BH u
Hvala brate, dosta nama bod od tebe ;) Opet sa druge strane, NIJE LUX GRUZIJA!
u nadi je i magarac crko
eki slike. zar luxemburg ne moze skupiti vise od 9 igraca u reprezentaciju?
imaš ti druže sigurnijeg keca ,igraj na grčku razvalit če hrvate. a zar mi nismo izbačeni znam da su nam rumuni oduzimali neke bodove i da su oni pravili tabele.
idi ti na svoj forum pa stavlja \"ikseve\"
BOS - LUX 0 : 0 ne vidim kako ce BIH pobijediti nakon onako katastrofalne igre protiv bjelorusa. a i susic je posebna prica.... ko hoce love na kladionici da okrene neka stavi X...
Dioptrija glupane, promjenili su sliku, ne pametuj bezveze.
hahahha jeste vi corava djeca, odrasli pa vama treba DIOPTRIJA :D ovo jest Dres Luksemburga.. kod njih je inace Prugast Grb sa oznakom Lava al ok et nek vam bude ovo Wales repka ako vam je lakse!
seljake sto komentarisu Wales dres ha hu.. evo jedna slika za vas pateticne http://www.mysoccerjerseys.co.uk/wp-content/uploads/2010/02/luxembourg-home-shirt-2009-10-150x150.jpg mozda sad znate da imaju SLICNE dresove ali se razlikuju u Grbovima.. pozz
ovo vam je BRACA RUMUNI DAVID PROTIV GOLIATHA! nema tu sta da se komentarise i prosipa neka suplja i pobjeda Lukemburga!
Evo brazilski mediji pisu kako ce luksemburzani fasovati PETARDU !!!!!!!
Hahahaha, čuj žele sva tri boda, hahaha. Želim i ja jedno 20 miliona maraka na računu