Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
luka voli halida i to je cinjenica
Modrić bez konkurencije u izboru za veznjaka.
Luka je bolji od pjanica
Di Maria, Ozil, Fabregas, Vidal i Ture ispred Pjanketa ove sezone??? Ma ne'a šanse, ovi iz uefe fakat nisu normalni!
Je l' ovo sarkazam ili si ozbiljan? Posto mi se cini da si ozbiljan, onda me strah za tebe. Da se razumijemo, Pjanic je masina od igraca ali nije jos na nivou ovih.
Ozbiljan skroz naskroz, jer ovdje je riječ o o 2014 god. O ostalim koje nisam nabroj'o ne želim polemisati jer su u strašnoj formi i realno su u boljoj, ali jesi li ti gled'o recimo Ozila u dresu Njemačke ili Arsenala zadnje svjetsko i protekle sezone? Ni blijeda sjenka od prošle. Ture isto tako, jedan od lošijih u dresu City-a ove sezone, čak konta od ide. Vidal i Pjanić da se porede po fudbalskom umijeću, je l' to samo zato što su bili ispred njih zadnje sezone? Fabregas? WTF? Di Maria ne igra loše u Mančesteru, ali njegov ekipni doprinos 0. Sad ja imam pitanje za tebe, je l' ti pratiš išta fudbala osim Reala?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)