Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
2003 godine igrao u Zrinjskom u Mostaru a sad u Realu iz Mardrida, za nepovjerovat svaka cast.
GOJKO VELIČANSTVENI!
Nadam se da ce Modric opravdati ulozeno, nekako vjerujem da hoce, cini se skroman i realan decko. Doduse, skroman mi se cinio i Dzeko pa kako ode iz Njemacke, pohasio se, dosta mu treninga, priprema, papanska posla. Opet se nadam da Modric nije kao Dzeko, te da ce uraditi sve da bude uspjesan u Spaniji kao sta je bio u Engleskoj. Ozenjen je, ima dijete, prosao ga je pubertet davno, mislim da je nasao mir da se posveti svojoj karijeri i da maksimalno iskoristi priliku koja mu se pruzila. Nek mu je sretno!
ma bježi čobane
al je ruzan za medalju !
jeste zavidni muslimanski portal,krivo vam je samo hocete da krivu sliku pokazete, napisite da je igro u HRVATSKOM ŠPORTSKOM KLUBU ZRINJSKOM,KOJI JE BH KLUB,nego necete da je igro u zelji stalno bi podsjecali,ali smeta vam HRVATSKI ŠPORTSKI KLUB ZRINJSKI, SRETNO LUKA MOSTAR JE UZ TEBE I ULTRASI TE NIKAD ZABORAVIT NECE
smogovac isti
ako je modric kao cruyff onda je dzeko ronaldo nazario de lima ili \"pravi i jedini Ronaldo\"
svaka čast Luka! ponosno smo što si pravu karijeru počeo iz ponosa Herceg Bosne, našeg Zrinjskog! hvala Luka i pokaži da si bolji i od tih realovih zvjezda!
sta je klixtorisi, nije dzekson vise u modi ???