"Nije vidio šta se događalo"
8
Luiz Adriano moli za oprost navijače, ali i UEFA-u
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
poslije j3banja nema kajanja
\"Bio sam totalno usredotočen na utakmicu i očigledno nisam najbolje pratio što se prije toga događalo, odnosno, da je moja ekipa vraćala loptu domaćinu.\" E moj crnac, da u tebi ima i gram pameti nikad ne bi ovo izjavio. Bio si totalno usredotočen, a nisi pratio šta ti se dešavalo 10 metara ispred nosa.
Jesi naucio k u r a c, a nakon gola odmah se pravio lud kao nisam vidio, kako si znao da nesto nije ok? p i c k a ti m a t e r i n a c i g a n s k a, zamrzio sam vas skroz
MAJMUN
Ako je on nekim od vas nazao ucinio, ili zbog njega na kladionici pao molim da mu sad HALAL ucinimo.Hocemo mu HALALIT
sad si ispao jos veci levat kad se vadis..
Ja mu halalit necu.
Pa ovaj covijek nije nista kriv. Jarane neka si im ga ti zabio.
Ne seri...
Hocemo li mu halaliti ?
samo pravi profesionalci daju tekst bez video snimka, bezobzira ako je prije objavljen, ne treba vise ponavljati, bravo za ekipicu sa kliksa!
sereš momak sereš
Kazniti i njega i cijelu ekipu jer se ni oni nisu ponjeli prema nacelu fair play-a
Ja mu ne Halalim!!! :)
uf price...a narocito se \"izborio\" za loptu...protiv duha kaspera...
lazee krme jedno pa ima klip posle gola kako njegovi igraci pustaju protivnicku ekipu da postigne gol et da se iskupe a samo on mase rukama i buni se... mamicu mu cigansku
covjek na kladionici igrao da ce on zabit gol tako da ...