Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uvedite jos Time Out, Chalange i pravila kosarke i rukometa da kompletirate sve!! I Off Side ukinite...
super bi bilo onda bi se i mi mogli plasirat...
Svjetsko Prevenstvo je za najbolje reprezentacije svijeta.. Ovako svake godine se povecava broj reprezentacija imat ces poput Domincan Republic i Kenya da ti igra na svjetsko.. Malo po malo ubija se poenta svjetsko prevenstvo..
Prvo 40, pa 48 sljedeci put bice 96..sp ce se igrat 3 mjeseca hah
joj predizborne. podijeliti pare i siromašne reprezentacije će odmah glasati za njega i još uz to 40 reprezentacija odmah glasovi i onih koji su uvijek nekako blizu a nikako da upadnu. eto još glasova. politika je čudo. ovaj figo ko ovi naši političari priča šta narod želi čuti, a ova ko ih jeb.
24 je sasvim dovoljno
krvi i igara!
40? ja bih stavio 140...tako da taman kad jedno završi drugo prvenstvo počne. tako da možemo konstatno svršavat....odnosno da budemo u stanju permanentnog orgazma...365 orgazmičnih dana u godini. MoReš misliti lijepa života! AAAhAah to to to toooooooo goooooo
Sretno Figo....Onaj metuzalem Blater je dosadio i Bogu i narodu.
Ljudi sto veci broj reprezentacija stavljaju, mi sve gore i gore igramo, valjda olahko upisemo sebi bodove, kontamo lahko je bit medju prve tri u grupi, cudan je ovaj nas mentalitet
onda treba smanjit