Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolji trener se nesmije gledati prema titulama,vec prema odnosu s igracima i procjeni protivnika,stilu i taktici.A po tim kriterijama najbolji je Guardiola.Luis Enrique nikad nece biti ono sto je GUARDIOLA.
Koja glupost. Najbolji trener je Diego Simeone, vidite li šta radi u španskoj ligi sa timom koji je jeftiniji od Reala i Barse. Konstantno su dobri i u L.P. Mancini diže Inter iz ponora, Slaven Bilić povalja sve velikane eng. fudbala i da ne nabrajam više.. Enrike realno nije ni blizu prvog mjesta...
Jest al poslije Murinja i Van gala!
realno ko god dodje u barcelonu moze biti najbolji trener. svaka cast enrique zasluzenooo
Tata Martino? :D
to mi je jedina rupa u teoriji znao sam to