Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok je Mesha igro uzimali smo redovno...dodji Mesha I sutra :-)
Sastavi koji se očekuju na terenu u predstojećem derbiju imaju gotovo identičan prosjek godina (24.5), odnosno jedanaest igrača Bordo tima ukupno ima 270 godina, dok 11 malih plavih ukupno ima 268 godina. "seljina mladost" o kojoj se toliko mnogo priča je pokušaj mudrog zamazivanja očiju javnosti.
sutra u 18 i 30 je Zeljeznicar sampion
takticari hajde manite se zakljucaka, pustite da gledamo tekmu! ko će pobediti nije vazno samo nek bude zeljo :P
Kakav spektal dame i gospodo... Pogledajte samo taj trojac u vrhu napada FK Renesanog Sarajeva.. To su sve zivuce legende.. Leonardo da Vinci,Michelangelo Buonarroti i Rapahel... Ali i FK Renesasni Zeljo ima svoje golgetere.. Zajedno su postigli 100 golova.. Donatello,Albrecht Dürer i nenadmasni Jan van Eyck... Kako jedan veliki renesasni komentator kaze.. "Vezite se,polijecemo"...
More Werther ba bez Klixa... Samo ne mere klix bez mene...Vidis da sirim "kulturu po njem"... A i dobar je za ubiti dosadu...
Cisti brdo od crvendaca... Zna ih se skupiti mnogo... Sad kad raspust dodje..Onda cu moci i na dzumu... A i Ramazan uskoro stize..Super!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
malo sarajevo, malo horde, malo kosevo!
ŽIVIMO DERBI, MANITE SE BELAJA I BEOGRADSKOG KLANJA! JEBEM TE, ŽELJO!
ferkan ce sutra u guzici unijeti baklju na stadion ..al bez obzira na to n
i copa90 sutra dolazi.. u pamet svi, bez belaja, posaljimo odlicnu sliku u svijet