30 miliona eura godišnje i bonusi
67
Luda ponuda za Lionela Messija stigla je od Anžija
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima nesto sto novac ne moze platiti. Zove se lojalnost i ljubav prema klubu. ;)
covjek je najboljii,,a vi moze te pricati sta hocete
Against modern football !
A i ti si izgleda pametan ko deset blentavi....
Ne bi se on tamo mogao uklopiti, navikao je igrati u Barceloni uz Xavija i Iniestu.
Kakav danak neiskustvu Anzhijevog pregovarackog tima. Pa bolan nemojte Messiju slati ponude. Kupite za to love XAVIJA i INIESTU i ovaj prelazi sam gore. Jos mu date par milioncica nek ima za dzeparac.
Nema Xavi-a i Inieste u Anziu , bitch please :3
Cinjenica je da on po sezoni u Barsi zaradi oko 35 miliona eura, na ugovor, reklame i bonuse ...
Neka probaju Ronaldu poslat ovakvu ponudu. Vjerujem da bi bili uspjesniji :)
Ko je najbolji strijelac Argentine u jednoj sezoni? Poklopite se ušima ti i takvi slični. Čuj jednu u 10 utakmica??? Koje gluposti ovaj internet trpi!!! http://www.youtube.com/watch?v=q5ES9tHUNks
@hire čuj ko mu u Argentini pravi prostor? sine kad se hoće nešto reći uključi se mozak ...ako ga ima ----------------------------------------- btw. lako je ponuditi kad znaš da će odbiti zamisli naš klub pošalje ponudu.... stiže odgovor... ne s.e.r.i.t.e, nema vam ni Šćepo tolike pare.
"a komu u argentini pravi prostor" PA STA TO ON PRUZA U DRESU ARGENTINE MAJKKE TI...BLJESNE JEDNOM U 10 tekmi....u argentini se i vidi da nemoze bez ove dvojice...bolje suti kad nemaes nisa pametno re..
a komu u argentini pravi prostor
sta vam je, garantujem da messi 2013 nece ni upola bit dobar.
Ma ne smije on nigdje jer zna da samo u Barci moze igrati na nacin na koji igra.. Nema Anzi xavia i iniestu da mu prave prostor..
Moguce. ali ipak mislim, otisao bi on za miliardu