Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
endlich- jedna bayern-konjina manje u bundesligi! jupi ! vala je i bio dodijao- i Bogu i narodu.
za sve one koji vole Bayern. http://www.bundesliga-vijesti.com/ribery-na-treningu-video.html video sa treninga bayerna, hoffenheima, Schalkea i drugih !! pogledaj te
Cuj lave???..vi se znate odnekud...hahaha.. Malo iznad prosjecan igrac..grijat ce klubu kod Mourinho-a...to je definitivno... Nekad se pitam može li brazilac biti dobar obrambeni igrač...cast izuzecima..
ovo je tuzan dan za mene kao navijaca Bayern-a. Lucio je trebao biti novi kapiten,covjek zaista voli Bayern,i ugodno mu je u munchenu,i nije zelio da ide.ali eto..... hvala ti lave,i sretno u Interu ;)