Anegdota iz karantina
30

Lovren otkrio kako je ruska frizerka unakazila Hrvate: Imao sam rupe na glavi

N. K.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Hrvatski štoper Dejan Lovren otkrio je putem Instagram livea interesantne stvari sa Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine na kojem je njegova reprezentacija napravila historijski uspjeh stigavši do finala.
Liverpoolov nogometaš je ispričao anegdotu iz karantina, kada su on i saigrači poželjeli da se ošišaju.

"Bili smo zarasli u jednom trenutku jer smo već 20-30 dana bili u Rusiji u karantinu. Odlučili smo nekog nazvati da nas ošiša. Nas šest-sedam se javilo za šišanje i otišli smo po neku Ruskinju. Nažalost, ona nije pričala engleski. S njom je došla i ta Ruskinja koja je prevodila. Mislim da je prvi bio Mandžukić. Sjeo on i govori joj da mu samo malo solufe skrati. Ona mu je skratila pola glave, ali ravno, ravnu crtu. Joj, on joj govori: 'Isuse, šta je ovo'", prisjetio se Lovren.

Potom je otkrio da se nisu dobro proveli ni Mateo Kovačić i Šime Vrsaljko.

"Kod Kovačića nije bilo spasa. Kao da mu je stavila lonac i žiletom išla ispod lonca. Vrsaljko je rekao kao da je došla s motornom pilom. Kad je on skontao kako ona radi, zamolio je da mu samo makazama malo iza skrati kosu. A ova prvo uzela mašinicu i samo ga na nulu obrijala iza. A on je imao dugu kosu. Velika je to sprdačina bila. Imao sam rupe na glavi, kao kokoška", završio je Lovren priču.