Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sreca njihova pa zlatan ne igra u realu..da su njemu onako lupili po autu mislim da bi ubacio u rikverc i zgnjecio ih ko zeceve
...ovaj ramos mi se čini izgleda pravo fin momak!
..ma sta te briga, udaj se za mene?...
Bale kad te ufatimo usi cemo ti izvuc :P
stocem ga
Nek ih tuze jao Dodik Bosica
Ako sad Sarajevo zijani ili osvoji bod treba ih ovako tretirat.
Bolji im je bilo da su se slikali sa njima za uspomenu :)
Ha ha pojedini spanci su isti balkanci po nekim stvarima :)
nisu samo spanci....svi juznije od Austrije :))
odakle iz dijaspore?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sta ovi navijaci misle, pa stvarno nema gore stoke od navijaca..Mislim, nisam simpatizer Reala, ali ljudi su pruzili dobar otpor Barceloni, neko je morao izgubiti...Pa jos prosle godine su im donijeli ligu prvaka, majmuni vec to zaboravili.Zamisli, kako treba da se ponasaju navijaci Liverpula:)
kakva auta vozaju u svakoj utakmici po 2 komada moraju da zabijaju
Barca nabija opet komplekse svima redom, od zadnjih 6 titula u Spaniji Barca je uzela 4 a Real samo 1 vise to i nije neko rivalstvo gdje su ravnopravni ;)
treba ove navijace malo sutnuti pa da opet dodju sebi...koji im je k....? real zadnji god i po dana najjaca ekipa na svijetu. igraju fenomenalno. sad evo izgubise od Barcelone i ovi odmah po njima. Realu je ovo najbolje sto im se moglo desiti. Sad ce se probuditi. Ovo im je bio samar taman na vrijeme. Jer su poceli da spavaju. Sjecam se Bajerna prsole godine, koji je sve pobijedjivao pa se malo opustio i tu im Real napuni mrezu. Da im se ono desili u Bundesligi mjesec dana ranije mozda vjerovatno nebi u onoj vaznoj utakmici onako fasovali.
real zadnji god i po dana najjaca ekipa na svijetu? Sve si nam rekao o svom praćenju fudbala.
drugi u spanskom prvenstvu. pobjednik lige prvaka. ove sezone nonstop prvo ili drugo mjesto. haj mi sada reci koja je ekipa zandjih godinu i po dana bila bolja od Reala?? Nemoj mi koja je trenutno bolja ili koja je bila bolja prije godinu i po. Vec uzmi citavi period od godinu i po dana i da kazi mi koja je bila bolja......osim Bajerna ni jedna nije bila ni blizu!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Tino bi rek'o-Nisam ja kriv, sto me stavljaju u igru!
Dobar R8.. :'(
Kaze Bale: "Bjezite noge usrat ce vas gujca". :P