Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije ljubomoran nego je realan
u ovoj situaciji ne možeš biti realan, a da te ne optuže za ljubomoru hahah, mene ne zanimaju ni jedan ni drugi. Čak Messija gotivim više nego ovog, ali budimo realni. Kad ih sve sabereš, imaju zajedno bar 5 pokradenih zlatnih lopti.
Ma haj sve ukradi vamo ukradi tamo, al ova godina je stvarno smijesna bila, sve se namjestilo messiju pocevsi od svjetskog ne bil zvanicno bio “goat”
Sto neko rece....osvoji svjetsko pa se javi..nekakva pravda ipak postoji na kraju krajeva, trud i poniznost se uvijek isplate, a bahatost ostavi gdje si trenutno i poklopi se..
Nije bolest sve sto boli..cuj u pustinja ligi najbolji strijelac i konta nanbolji igrac, a pola iz penala...napravio uz pomoc bivseg menadzera ovu dubai dor nagradu koju je svake godine sam sebi dodjeljivao...lik napravio film o sebi a najvise se messi spominje u njegovom filmu...druze, nisi mu ni do koljena, nikad bio nit ces bit.. a to nije uopce nikakva sramota...bezveze se blamiras po stare dane...
Šta je sa slikom?
obojici hvala za sve ove godine al objektivno tu nije bilo mjesta za ovu godinu ni za jednog ni za drugog
Primitivac ostaje primitivac...
Rekao ono sto svi znaju, ako messi moze u msl igrat i dobit nagradu, moze i ronaldo u saudiji.
Ne moj Rona ložiti djecu bezveze :) Kad odrastu skontaće razliku izmedju pucanja penala u Saudiskoj ligi i osvajanja Svjetskog prvenstva. Kad odvučeš Portugal do titule svjetskog prvaka javi se . Do tada tišu
pa druže na svjetskom je Messi dobio 5 penala. Zaboravio si da je SP u Kataru, još gore od Saudije hahahahah
gooUser1613323130 , pa nije gore. Ronaldo 5 penala dobije u arabiji u samo 2 utakmice 😂😂
Ima trenutno boljih igrača i od njega a i od Mesija. Čovjek je u pravu, vjerovatno zna iz iskustva
100% u pravu. Pola ovih zlatnih lopti je bilo na lijepe oči. Trebalo bi uzeti prvo statistike (na osnovu koefcijenta jačine takmičenja) te onda i glasove selektora i igrača
Da se gledaju samo golovi i asistencije Messi bi imao 10+ zlatnih lopti 😂
Messi je bolji od Ronalda.Ronaldo je pola golova dao iz penala.
Kada je Messi imao najviše golova i asistencija, Ronaldo je osvajao ligu prvaka uz pomoć sudaca i dobijao je zlatne lopte samo zbog toga. To je bilo posteno jel?
Popusi ga meni pa ronaldu hahahahaha
Penal za Ronalda moze
Izrazita prisutnost romskog pedigrea ili perojativno rečeno ciganija poprilična.
Nije on nikad bio ni blizu Messija, ni ko čovjek ni ko igrač.
pa nije vazda je bio bolji i igrac i covjek a ne onaj cifut raspali
po cemu je to Messi "covjek". Sta je ikad uradio pohvalno? Cuj covjek bajgi Mesi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)